Ce iti oferim

Curatenie generala profesionala

Echipa noastra dedicata este aici pentru a va oferi servicii de curatenie generala de inalta calitate. Indiferent dacă este vorba despre locuinta dvs., birou sau spatiu comercial, ne asiguram ca fiecare colt este curatat în profunzime. Cu tehnologie de ultima generatie si produse de calitate, va garantam un mediu curat, proaspat si sanatos. Transformam dezordinea în ordine si oferim stralucire fiecarui spatiu.

Curatenie după constructor

După finalizarea lucrărilor de construcție sau renovare, fiecare detaliu contează. Cu experiența și competența noastră, suntem aici pentru a face locul să strălucească. Eliminăm praful, resturile și urmele de construcție, lăsând în urmă un spațiu proaspăt și gata de utilizare. Lăsați curățenia post-construcție în grija noastră, pentru un rezultat impecabil!

Curatenie de intretinere

Oferta noastra de curatenie de intretinere vizeaza mentinerea unui mediu curat si ordonat in mod constant. Echipa noastra de specialisti se ocupa de toate detaliile, asigurand ca fiecare colt ramane impecabil. Cu programari regulate, va ajutam sa economisiti timp si sa va bucurați de un spatiu mereu proaspat si curat. Alegeti curatenia de intretinere pentru a va mentine mediul în cea mai buna forma!

Curatenie spatii comerciale

Pentru proprietarii de afaceri, mentinerea unui mediu curat si bine întretinut este esentiala pentru a crea o impresie buna asupra clientilor si partenerilor. Oferim servicii de curatenie adaptate nevoilor dvs. pentru spatii comerciale, cum ar fi magazine, restaurante sau birouri.

Curatenie hoteliera

Suntem specializati în curatenia hoteliera, punand la dispozitie servicii de inalta calitate pentru a asigura o experienta de neuitat pentru oaspetii dvs. Echipa noastra experimentata se ocupa de fiecare detaliu, de la camerele de odihna la spatiile comune, pentru a crea un mediu impecabil si primitor. Alegeti curatenia hoteliera pentru a face din fiecare sedere o experienta confortabila si placuta pentru oaspetii dvs.

Curatenie dupa evenimente


După fiecare eveniment, noi preluăm povara curățeniei! Cu o echipă experimentată și echipamente de înaltă performanță, ne asigurăm că locația va străluci din nou. Lăsați-ne să vă oferim servicii de curățenie post-eveniment de cea mai înaltă calitate, pentru a vă bucura de amintiri frumoase, fără stresul curățeniei.

Echipamente profesionale pentru curatenie

MASINA MONODISC BDS 

ASPIRATOR UMED-USCAT

ASPIRATOR ROBOT CU FUNCTIE DE MOP

ASPIRATOR PENTRU GEAMURI SI SUPRAFETE

APARAT DE CURATAT CU SPRAY-EXTRACTIE

APARAT DE CURATAT CU ABUR 

Dirty clean

Firma noastra de curatenie se dedica oferirii serviciilor de inalta calitate in domeniul curateniei. Cu o echipa de profesionisti experimentati si echipamente de ultima generatie, ne asiguram ca spatiul dumneavoastra straluceste de curatenie si prospetime. Indiferent daca este vorba despre locuinta dumneavoastra, biroul dumneavoastra sau spatiul comercial, suntem aici pentru a va oferi servicii de curatenie personalizate, eficiente si accesibile.

Curatenie generala profesionala

Curatenie generala profesionala

 Curatare canapele, covoare, mochete

Curatare canapele, covoare, mochete

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor

Contacteaza-ne!

× Intra in contact cu noi