Detailing auto

Suntem pasionati de frumusetea si curatenia automobilului dvs., iar misiunea noastra este sa aducem la viata stralucirea si eleganta vehiculului dvs. Cu o vasta experienta in industrie si o echipa dedicata, suntem aici pentru a va oferi cele mai exclusive servicii de detailing auto, cu o atentie deosebita la detalii.

Curatare Interioara de Exceptie

Interiorul masinii dvs. este locul unde petreceti mult timp si merita sa arate impecabil. De la scaune si podea pana la bord si geamuri, echipa noastra de experti se asigura ca fiecare centimetru este curatat in profunzime. Folosim cele mai moderne tehnologii si produse de inalta calitate pentru a elimina petele, mirosurile neplacute si praful, lasand interiorul masinii cu un aspect proaspat si imaculat.

Revitalizarea Canapelelor

Nu ne oprim doar la masini! Oferta noastra de servicii de detailing auto se extinde si catre curatarea canapelelor din locuinta ta.
Daca canapelele au nevoie de o reimprospatare sau de eliminarea petelor nedorite, suntem aici pentru a va ajuta.
Folosind tehnici avansate de curatare si produse non-toxice, vom restabili aspectul initial al canapelelor si le vom reda confortul.

Revigorarea Plafonului

Plafonul masinii dvs. poate fi adesea neglijat, dar este un element important al aspectului interiorului.
Cu serviciul nostru de revigorare a plafonului, vom curata si reface plafonul astfel incat sa arate ca nou.
Utilizam metode delicate pentru a pastra materialul original în conditii optime, eliminand petele si murdaia nedorita.
Descoperiti eleganta si stralucirea în detaliu!

Curatare interioară

Curatare interioară

Revigorarea masinii

Revigorarea masinii

Revitalizarea canapelelor

Revitalizarea canapelelor

Contacteaza-ne!

Fie ca doriti sa revitalizati interiorul masinii dvs., sa aduceti stralucire canapelelor sau sa redati prospetimea plafonului, suntem aici pentru a va ajuta. Contactati-ne astazi pentru o programare si permiteti-ne sa transformam vehiculul dvs. si spatiul dvs. de locuit in adevarate opere de arta ale curateniei si elegantei.

× Intra in contact cu noi